Araçta sıkışan bir polis memuru itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Polis memuruna sağlık ekipleri ile o sırada yoldan geçmekte olan bir doktor yardım etti.

Kaza saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 VJ 1484 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak metrobüs yoluna girdi. Bu kazada 2 bayan hafif şekilde yaralandı.

Polis, kaza nedeniyle E-5 Karayolu Edirne istikametinde trafiği kesti. Hızlı şekilde ilerleyen 06 LDU 25 plakalı hafriyat kamyonu duramayarak, trafik polislerinin durdurduğu ve içinde 3 polis memurunun bulunduğu 34 SGJ 06 plakalı otomobili sürükledikten sonra başka bir kamyona arkadan çarptı.

Polis memurlarından biri otomobil içinde sıkıştı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ve sağlık ekipleri sıkışan memuru araçtan çıkarmak için uzun süre uğraştı. Sağlık ekiplerine o sırada yoldan geçmekte olan bir doktor da yardım etti.

Sıkıştığı yerden çıkarılan polis memuru ambulansla Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar da Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi./iha