Yeni eğlence ve sosyal alanı Nevizade Show Center'da Kız Kulesi'nin gerçek boyuttaki replikası manzarası eşliğinde gerçekleşen konseri, aralarında Türkiye ve Rusya jet sosyetesinden önemli isimlerin, çok sayıda basın mensubunun ve dünyanın popüler influencerlarının da yer aldığı binin üzerinde davetli izledi.

Bugüne kadar 25 milyonun üzerinde albüm satışı bulunan Lara Fabian, büyüleyici sesi, yeni ve klasikleşmiş şarkılarından oluşan repertuarıyla misafirlere olağanüstü bir müzik deneyimi yaşattı.

Muhteşem konserin ardından eğlence özel dekorasyonu, etkileyici tasarımı ile dünyanın en iyi club trendlerinin farklı bir yansıması olarak eğlence hayatını farklı bir boyuta taşıyan Monkey Club'ta sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti.

Akdeniz Rivierası'nın yegane saray oteli Titanic Mardan Palace, ayrıcalıklı ve lüks bir tatil deneyimi yaşatacak farklı oda seçenekleri, ödüllü şeflere ait çok özel lezzetlerin sunulduğu konseptine göre dekore edilmiş restoranları, SPA uygulamaları, su terapileri, uzman terapistleri ve kişiye özel programlarıyla tam donanımlı spa merkezi BeFine SPA ve rafine hizmet anlayışıyla ışıltılı bir tatil vaad ediyor.

Titanic Mardan Palace, her yaş grubu için özel planlanan oyun ve eğitim amaçlı aktivite programı ile çocukların özgür ve güvenilir bir tatil yapabileceği şekilde tasarlanan Tini Kid Club, Akdeniz gecelerini renklendirecek nefes kesici show'lar, özel performanslar, dünyaca ünlü beach clublardan esinlenerek dizayn edilen Mykonos Beach Club ve kesintisiz eğlence programı ile yaza damga vuracak.