Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Camdaki Kız dizisinde Melisa karakterine hayat veren Yüsra Geyik kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Arka Sokaklar dizisinde Zeliha karakteri ile uzun yıllar dizinin kadrosunda yer alan ve geniş kitlelerce tanınan Yüsra Geyik Camdaki Kız dizisinde 20. bölümde dahil oldu. Muzo'nun Nalan'a hayatımda biri var yalanının ardından Muzo para karşılığında yemekte kendisine eşlik edecek bir kadın ile anlaşmıştı. Dizide Melisa karakterine hayat veren Yüsra Geyik ile Muzo arasında yeşermeye başlayacak olan aşk hikayesinde Muzo, Melisa'ya bağlanırken onu hediyelerle şımartıyor.

Camdaki Kız dizisinde Muzo sevgilisi Melisa'yı ailesi ile tanıştırmak için köşke davet eder. Köşkte Melisa'nın ensesinde yer alan 17 numara dövmesi Sedat'ın her şeyi anlamasına neden oluyor. Melisa'nın dizide para karşılığında Sedat ile birlikte olduğu yayımlanan fragmanda ortaya çıkıyor. Peki Camdaki Kız Melisa karakterine hayat veren Yüsra Geyik kimdir?

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da doğdu. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı.

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Geyik, Arka Sokaklar dizisinde Zeliha karakterine hayat verdikten sonra son olarak Camdaki Kız dizisinde Muzo (Enis Arıkan)'ın sevgilisi Melisa karakterine hayat veriyor.