Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Aydınpost'a abone olun

Aydınpost'a Google News'te abone olun

Camdaki Kız 20 Mayıs Perşembe akşamı yayınlanan 6. bölümünde Nalan ve Sedat birbiriyle ilk kez yakınlaşıyor ve öpüştü!

Camdaki Kız 6. bölümde Nalan, Sedat'ın isteği üzerine daha da rahat davranmaya ve kendisini kasmamaya çalışıyor. Billur'un verdiği yakınlaşma taktiklerini düşünen Nalan, Sedat'a yakınlaşmayı başarıyor ve onu öpüyor. Sedat ve Nalan, aşkın büyüsüne kapılıyor ve birbirlerini tekrar öpüyorlar. Ancak Nalan, onların öpüştüğünü gören Feride'nin yapacaklarından habersizdir. Camdaki Kız 7. bölüm fragmanında Feride'nin Nalan'a yaptıkları tüyleri diken diken ediyor.

Sedat ve Nalan öpüştüğünü öğrenen Feride çıldırmıştır. Bu yüzden Nalan'ın kaybolduğunu düşündüğü ahlakını kendince geri getirmeye çalışır. Ancak Feride'nin yöntemleri artık sınırı aşmıştır. Nalan'ın sağlığını tehlikeye atacak bir boyuta gelir. Bayılan Nalan'ı ise Muzo bulur. Camdaki Kız 7. bölüm fragmanına damga vuran sahne ise Feride'nin aktardan aldığı bitkilerle Nalan'a hazırladığı bitki çayını içirdiği anlar oluyor. Çünkü Nalan o bitki çayı yüzünden baygınlık geçiriyor.

Gözünü iyice karartan Feride'nin o bitki çayını Nalan'a neden içirdiği ve hangi bitkileri kullandığı izleyici tarafından merak ediliyor. Feride'nin Nalan'a içirdiği bitki çayının içeriğinde neler var? Feride o bitki çayını Nalan'a neden içirdi? Öpüştüğü için Nalan'ın ahlakını ve namusunun kirlendiğini düşünen Feride, hazırladığı bitki çayıyla mı Nalan'ın ahlakını geri getiriyor?

Diğer yandan fragmanda Nalan'ın dudaklarını bu bitki çayıyla temizlediği görülen Feride'nin yapabilecekleri de korkutuyor.

Bu soruların hepsinin cevabı Camdaki Kız 7. bölümde olacak. İşte Camdaki Kız 7. bölüm fragmanı...