Şüphelilerden birinin uyuşturucu maddeyi kamufle etmek için çorabının içerisine 20 adet paketlenmiş esrar gizlediği ortaya çıktı. Polis ekiplerinin şüphelilerin adreslerine yönelik yaptığı aramalarda piyasaya sürülmek üzere hazırlanan 20 kilogram esrara el konuldu. Şüpheliler S.K. ile İ.T. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ankara Emniyeti Uyuşturucuyla Mücadele şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda iki ayrı adrese yapılan baskında 20 kilogram ağırlığında esrar ele geçirildi. Narkotim ekiplerince yapılan baskında sokak aralarında ve okul çevrelerinde satılmak üzere paketlendikleri değerlendirilen uyuşturucu maddeyi satmak üzere olan enişte ile kayınbiraderi gözaltına alındı. Çankaya Dikmen Caddesi'nde gerçekleştirilen baskında şüphelilerden birinin çorap içerisine gizlediği tespit edilen paketlenmiş halde 20 adet uyuşturucu madde esrar bulundu. Polisin yaklaşık bir haftadır takibe aldığı şüphelilerin adreslerine yapılan baskında ise paketlenmiş 2 bin 100 adet esrar ele geçirildi.

Piyasa değeri 150 bin lira

Zehir tacirlerine yönelik yapılan baskınlarda ele geçirilen uyuşturucu maddenin piyasa değerinin yaklaşık 150 bin lira olduğu öğrenildi. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen baskında suçüstü yakalanan enişte ile kayınbiraderi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet yetkililerince, uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, çocukları ve gençleri zehirlemeye yönelik suç örgütlerine ve sokak satıcılarına operasyonların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.