Emniyet Genel Müdürlüğü Polis memuru yetiştirmek amacıyla kurulan Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)'ne 24. Dönem alımları için başvuruların ne zaman başlayacağı, Polis adayları tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz yıl 23. Dönem alımları 1-14 Ekim 2018 tarihinde yapılmıştı. 2019 24. dönem POMEM başvuru tarihleri belli oldu mu? POMEM polis alımı ne zaman? İşte detaylar…

Polis adayları, hem teorik hem de pratik anlamda zorlu bir eğitim sürecinden geçerek mesleğe hazırlanıyor. Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) gerçekleştirilen eğitimler ile polis ihtiyacının giderilmesi hedefleniyor. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün polis ihtiyacını karşılamak için yapılan eğitimlere her yıl lisans ve ön lisans mezunu adaylar kabul ediliyor.

24. dönem POMEM başvurularının 23. döneme dair sürecin bitmesinin ardından başlayacağı tahmin ediliyor. 24. dönem POMEM polis alımları hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. POMEM 24. dönem alımları için başvuru tarihi belli olmadığı gibi başvuru koşulları da henüz netleşmedi.