Taraftarı olduğu Galatasaray, Antalyaspor'a yenilince fenalaşan 12 yaşındaki öğrenci beyin kanamasından öldü.

BURSA"nın Mudanya İlçesi"nde beyin kanaması geçiren 12 yaşındaki Onur Öz kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi"nde dün yaşamını yitirdi. Koyu Galatasaray taraftarı olan ve sarı kırmızılı takımın Antalyaspor"a elendiği maç sonrası rahatsızlanan öğrenci bugün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Mudanya oturan ve bir sitede kapıcılık yapan Arif ve Emriye Öz çiftinin 3 çocuğunun en küçüğü olan ve Hatice- İsmail Hakkı Kayan İlköğretim Okulu"nda 6-B sınıfına giden Onur, geçtiğimiz sömestrde takdiri bir puanla kaybedince teşekkür belgesi aldı. Mudanya Polis Gücü Hentbol Takımı"na giden ve koyu Galatasaray taraftarı olan Onur Öz, sarı- kırmızılı takımın geçen çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası"nda Antalyaspor"a elendiği maçı izledikten sonra rahatsızlandı. Ateşi yükselen midesi bulanan Onur, ailesi tarafından önce Mudanya Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Buradan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi"ne sevk edilip yoğun bakıma alınan talihsiz öğrenci geçirdiği beyin kanaması sonucu dün akşam yaşamını yitirdi.

Onur Öz için bugün evinin önünde tören yapıldı. Buradaki törene katılan sınıf arkadaşları Onur"un hırkasını tabutuna örttü. Daha sonra cenazesi Hacıbaba Camiine getirilen Onur Öz, öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Onur"un ölümü Hatice- İsmali Hakkı Kayan ilköğretim Okulu"nu yasa boğdu. Başarılı öğrencinin sırasını çiçeklerle süsleyen gözü yaşlı arkadaşları bugün ders yapmadı. -DHA