Belediye Meclis salonunda toplanan Kuşadası Kent Konseyi Kadın Meclisi"nde çalışmak isteyen kadınlar konu başlıklarını görüşerek dört ana grupta çalışma gruplarını oluşturdular.

Çalışma gruplarında birinci grup; eğitim, kültür, sanat ve hukuk, ikinci grup; sosyal ve spor, üçüncü grup sağlık, dördüncü grup ise ekonomi olarak belirlenirken, söz konusu çalışma gruplarına geniş kesimlerin katılımını sağlamak amacıyla özel çalışma yürütülmesi karara bağlandı.

Toplantının son bölümünde ise çalışma grupları kendi aralarında toplantı gün ve saatlerini belirleyen Kuşadası Kent Konseyi Kadın Meclisi, Kuşadası"nın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla proje üretme ve fikir sunma konusunda işe başladı.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Belma Özgün, el emeğini değerlendirmekten, kadın sağlığını ve kadının kişisel gelişimini sağlayacak seminerlere dek birçok konuda çalışma yürütmek isteyen, üretken ve özverili kadınların çalışma azminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi./iha