Kadın sürücünün kullandığı otomobilin altında sürüklenen yatak tutuştu.. Bir anda alev topuna dönen otomobildeki Deniz Bakıcı ölümden kıl payı kurtuldu.

İZMİR"in Yenişehir Semti"nde görenleri dehşete düşüren bir kaza yaşandı. İnanılmaz kaza önceki gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Tıbbi ilaç temsilciliği yapan 32 yaşındaki Deniz Bakıcı, otomobiliyle Bornova"dan Buca"ya giderken, Hilal Köprü üzerinde araçtan duman yükseldi. Dumanı son anda fark eden genç kadın, aracını hemen yavaşlattı ve yol kenarına çekti. Bakıcı telefonuyla itfaiyeye haber verirken otomobil bir anda alev aldı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ancak otomobil kullanılamaz hale geldi.

Yaşadığı olayın etkisiyle uzun süre kendine gelemeyen Deniz Bakıcı, her şeyin bir anda olduğunu söyledi. İtfaiye yetkilileri, “Yola atılan yatak otomobilin altında sürüklenmiş. Sürüklenme sırasında yatağın demirlerinden çıkan kıvılcım yatağın pamuğunu tutuşturmuş. Oradan da alevler otomobile sirayet etmiş. Sürücü dumanı fark etmese korkunç bir olay yaşanabilirdi” dedi./yeni şafak