Park çalışmasında yer almak isteyen 15 kişilik gönüllü grup, Didim Belediyesinde Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı ve Fen İşleri"nde görevli İnşaat Mühendisi Sarp Kavak ile görüşerek Didim"de bir park düzenlemesi yapmak istediklerini söylediler. Bunun üzerine Belediye 15 kişilik gruba kendi iş programında bulunan Efeler Mahallesi Muhtarlığı yanında yer alan park alanını önerdi.

Didim Belediyesi önünde bir araya gelen Doğa Yürüyüşçüleri adına konuşan Çamlık Spor Merkezi sahibi Türker Ertuncay başlattıkları bu çalışmaya yeni katılımcıların da desteğini beklediklerini ifade etti. Didim"de yaşayan İngiliz vatandaşlarımızın da destek verdiği bu örnek çalışmaya Didim"de yaşayan ve ilçesine, mahallesine sahip çıkma duyarlılığına sahip yeni gönüllülerin katılması bekleniyor.

Belediye önünde gönüllüler ve Efeler Mahallesi Muhtarı Aydan Aşık ile bir araya gelen Başkan Kamacı bu girişimden ve çabadan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Kamacı “Kentimize hep birlikte sahip çıkmanın ve sorunlarını elbirliği ile gidermenin önemini vurgulayan bu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. 15 kişilik bu gönüllü gruba biz Belediye olarak tüm lojistik desteği sağlayacağız ve hep birlikte Efeler Mahallesi"ne çok güzel bir park daha kazandıracağız. Ben belediye başkanı olarak duyarlı vatandaşlarımızın, arkadaşlarımızın bu girişimine destek olacağını ve önümüzdeki günlerde çok daha kalabalık bir halde çalışmalara devam edeceğimizi düşünüyorum. Belediyemiz ile birlikte gerçekleştirilecek bu örnek çalışmada gönüllü olarak görev alacak tüm arkadaşlarımıza şimdiden çok teşekkür ederim” dedi.
Belediye önündeki bu buluşmanın ardından gönüllü grup ve Belediye Başkanı Mümin Kamacı hep birlikte park çalışması yapılacak alanı incelemek üzere Efeler Mahallesi"ne gittiler. Bu arada katılımcılara teknik bilgiler veren İnşaat Mühendisi Sarp Kavak, gerekli tüm malzemenin belediye tarafından temin edileceğini, gönüllü çalışacak gruba çalışmalara ilişkin belediye personelinin de destek olacağını söyledi.

Efeler Mahallesi Muhtarı Aydan Aşık"ın da elinden gelen tüm desteği sunacağını belirttiği çalışmayla ilgili duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve gönüllülere teşekkür etti.
Gönüllüler 10 Kasım Salı gününden itibaren park alanının düzenlenmesi çalışmalarına başlayacaklar. Bu çalışmada gönüllü olarak görev almak isteyen tüm Didimliler Efeler Mahallesi"ndeki gruba katılabilecekler.