Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın’ın planlamaları arasında yer alan Kent Meydanı, Türk Burcu Yaşam Alanı, Çarıklar Okuma evi ve meydan projesi gibi önemli projelere bir yenisi daha eklendi.

Akın’ın projeleri bir bir hayata geçerken Dağyeni Mesire alanı açılışının önümüzdeki günlerde güzel bir organizasyonla açılacağı bildirildi. 

Başkan Akın; “Germencik'i tüm mahalleleriyle yaşanabilir bir ilçe haline getirmeyi planlıyoruz. Germencik Belediyesi olarak merkez mahallelerin yanı sıra köyden mahalleye dönüşen 27 yerleşim birimine en iyi hizmeti götürmek üzere ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda yeşilliğiyle en güzel mahallelerimizden biri olan Dağyeni'de mesire alanı projemizi tamamladık ve önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz. Bu civarda ihtiyacını hissettiğimiz ve en önemli noksan olarak gördüğümüz mesire alanları, vatandaşlarımızın vakit geçirebilecekleri güzel havanın tadını çıkaracakları bir çalışmayı yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Germencik ve mahalleleri bizim için önemli. Özellikle mahallelerimizde yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız şehir hayatından sıkılıp köylerde yaşamak için şehrin gürültüsünden kaçıyorlar. Daha sakin ve temiz bir hava için mahallelerimizde yaşamayı tercih eden vatandaşlarımızın yaşam alanlarının güzelleştirilmesi adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi. 

germencik-belediyesi,-dagyeni-mesire-alani1.jpg