Galatasaray´da Servet´in iğneyle de olsa sahaya çıkmasına karar verildi. Fenerbahçe´de ise ilk 11 denemeleri başladı: Güiza tek forvet.

Kaptan Alex de Souza"nın Galatasaray derbisine yetişmeyeceğini varsayarak ilk 11"i belirlemek için denemelere başlayan teknik direktör Aragones, dünkü idmanda as takımı tek forvetle oynattı. Biri Selçuk, diğeri Deniz ya da Josico olmak üzere orta sahada çift ön libero kullanan Fenerbahçe"nin hocası onların önüne Emre"yi, sağ kanada Deivid"i yerleştirdi. Solda Uğur"un yeri garanti. Yavaş yavaş forma giren Daniel Güiza ise en uçta tek başına yer aldı. Pazar gününe kadar bu tip arayışlara devam etmesi beklenen Aragones, Semih"i de ilk 11"e monte etmeyi düşünüyor. Ancak bunun için ya çift ön liberodan ya da Güiza"dan vazgeçmesi gerekecek.

Korkmaz ısrar ediyor
22 Şubat"taki 5-2"lik Kocaelispor maçında sakatlanan Servet Çetin"in Fenerbahçe derbisinde sahalara dönmesi için Cim Bom"da kelimenin tam anlamıyla seferberlik ilan edildi. Teknik direktör Bülent Korkmaz"ın mutlaka ilk 11"de görmek istediği tecrübeli stoper, her ne kadar idmanlarda takımla birlikte denense de, dün sabah detaylı bir kontrolden geçti. Tüm şikayetleri tek tek incelenen, filmleri çekilen Servet"in ağrılarının sürmesi can sıkarken, sahaya iğneyle çıkması görüşü ağır bastı. Önümüzdeki günlerde Servet"in durumu yakından takip edilecek, futbol hayatını olumsuz etkileyecek bir bulguya rastlanmazsa oynamasına izin verilecek.

Fanatik