Ambulansla hastaneye kaldırılan genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, kaza sonrası olay yerinden kaçan sürücüyü belirlemek için soruşturma başlattı.

Trafik kazası Gaziemir İlçesi Akçay Caddesi üzerinde akşam saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Gaziemir'de bulunan bir alışveriş mağazasında satış görevlisi olarak çalışan Ebru Keser (19), işini bitirdikten sonra evine gitmek için yola çıktı. Akçay caddesi üzerinde yolun karşısına geçmek isteyen genç kıza iddialara göre kırmızı ışıkta geçen ve plakası alınamayan bir otomobil hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle Ebru Keser ileriye savrularak yere düştü. Genç kız ağır yaralanırken, plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen otomobil ise hızla olay yerinden kaçtı.

Kazayı farkederek duran diğer sürücüler durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri, ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıkları Keser'i ambulansla 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Keser, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen gece hayatını kaybetti. Keser'in ölümü üzerine hastane önünde endişe içinde bekleyen yakınları gözyaşlarına boğuldu.

POLİS GÜVENLİK KAMERALARI GÖRÜNTÜLERİNİ İNCELİYOR

Polis, kaza sonrası olay yerinden kaçan otomobil ve sürücüsünü belirlemek için çalışma başlattı. Bu amaçla Akçay Caddesi üzerindeki işyerlerine ait güvenlik kamera görüntülerine el koyan polis, bir yandan görüntülerden kazaya karışarak kaçan otomobilin plakasını belirlemeye çalışırken bir yandan da kaza sırasında otomobilden yola düşen parçaları topladı. Olay Yeri İnceleme Ekipleri de bölgede delil aradı. Polis, kaza yerinde topladığı otomobil parçalarından aracın hangi marka ve modelde olduğunu belirleyecek. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.