Nazilli Özel Aydınlık İlköğretim Okulu 2008 OKS"de ilk 10"a beş öğrenci ile girerek şampiyonluk geleneğini sürdürdü. Okul, 2008 OKS"de Nazilli ilk üç derece başta olmak üzere TM ve MF dallarında ilk 10"a 5 öğrenci ve 9 derece ile girdi.
Nazilli Özel Aydınlık İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Ferhat Yıldırım, 2008 OKS ilçe birincisi Sefa Eren Şahin başta olmak üzere dereceye giren öğrencilere teşekkür etti. OKS"lerde şampiyonluk geleneğini her zamanki gibi bozmadan sürdürdüklerini kaydeden Yıldırım “Her zaman önemle vurguladığımız "ilgi, sevgi, başarı" ilkemiz doğrultusunda hareket ederek başarıyı yakalamaktayız. Bireysel değil kitlesel toplam başarı okulumuzda her zaman ön plandadır. Veli-okul dayanışması ile öğrencilerimiz başarı için odaklanmaktadır. Ailenin ön planda tutulduğu çalışmalarımızda öğrencilerimizle birebir ilgilenmenin, öğrencinin düzeyine uygun çalışma programları ile hazırlanmanın bu başarıda büyük payı var. Yetişmiş, yenilik ve projelere açık uzman eğitim-öğretim kadrosu, uygun ekipman, ekip çalışması ve sıcak bir aile ortamı anlayışı ile hizmet vermekteyiz. Bu da başarıda önemli bir rol oynamaktadır” dedi.
OKS"de Nazilli birincisi olan oğullarının elde ettiği başarılardan ötürü büyük mutluluk yaşadıklarını kaydeden baba Mustafa Şahin de, “Çocuğumuz için ilköğretim olarak sizleri tercih ettiğimiz için ne kadar doğru bir yol izlediğimizi bir kez daha anladık. Sizlerin sayesinde ülkemiz başarılı bir genç kazandı. İnşallah bu başarı şu an tercihimiz olan Özel Fatih Sultan Lisesinde de sürer ve devletine, milletine faydalı bir genç yetişir. Sizleri bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
Nazilli 2008 OKS birincisi Sefa Eren Şahin ise, şunları söyledi: “Düzenli ve disiplinli çalışmamın okulumun desteğiyle kat kat arttığını gördüm. Bu başarımın lisede de ilk tercihim olan ve burslu okuyacağım Özel Fatih Sultan Lisesinde de devam edeceğine inanıyorum”