Trabzonspor"da her maçtan sora ben tepki alıyordum. Burada bir sürü yıldız oyuncuyla baskıyı paylaşacağım. Daha rahat oynadığım için rahat gol atarım. Herkes eşit burada F.Bahçe"nin yeni transferi Gökhan Ünal FBTV"ye yaptığı açıklamalarda çarpıcı mesajlar verdi. Gökhan şunları söyledi: Fenerbahçe deyince akla Türkiye"nin en popüler kulübü geliyor. Engellemelere de maruz kalıyor. Taraftarın önünde ilk maça çıkıp ilk golü atacağım anı sabırsızlıkla bekliyorum. Forvette Alex, Güiza ve Semih ile rekabet edeceğim. Bu takımda 4 gol kralı adayı var. Rekabette kazanan Fenerbahçe olacak. Alex"i tartışmam. İspanya"nın gol kralı Güiza burada. Semih milli takımdan arkadaşım ve çok kaliteli bir oyuncu. Alex"le birlikte oynayacağım için heyecanlıyım. Emre"yi de ayrı bir yere koymak istiyorum. Onunla da oynamak çok heyecan verici. Mehmet Topuz "Buraya gelince Fenerbahçe"nin büyüklüğünü ve farklılığını anlayacaksın" dedi. Trabzonspor"da belki çok gol atamadım, tabi başka nedenleri de var. Ama burada sadece Gökhan Ünal olmuyor, yıldızlar var. Trabzonspor"da her maçtan sora ben tepki alıyordum. Burada bir sürü yıldız oyuncuyla baskıyı paylaşacağım. Daha rahat oynamanın, daha rahat gol atmama yardımcı olacağına inanıyorum. Herkes eşit burada. En olgun çağımda tecrübeli bir şekilde buraya geldiğim için her şeyin iyi olacağına inanıyorum. Gece hayatım yok. İzin günümde aktivite yaparım. Evde olmayı çok sever, vaktimi ailemle evde geçirmeyi tercih ederim. Bu anlamda basınla da problem yaşayacağımı sanmıyorum. Tek eksiğimin Semih gibi güzel top saklayamamam olduğunu düşünüyorum. O çok kaliteli bir forvet.

Hoş geldin

F.Bahçe"de dün Gökhan Ünal rüzgarı esti. Kampa katılan Gökhan, diğer futbolcular uyurken sabah antrenör Ayhan Tumani ile 45 dakika idman yaptı. Antrenman sonrası saha kenarına gelen Teknik Direktör Daum, Gökhan Ünal"a sarılarak “Hoş geldin” dedi. Futbolcular etrafından çember oluşturduğu Gökhan"ı uzun süre alkışladı.

Aaa başkan burada

Fenerbahçe, devre arası kampını Başkanvekili Nihat Özdemir"in sahibi olduğu Limak Arcadia Otel"de yapıyor. Otelde Fenerbahçe"nin yanı sıra 10"a yakın kulüp çalışmalarını sürdürüyor. Müşteriler arasında futbol camiasından olmayan insanlar da var. Otel müşterileri dün sabah Başkan Aziz Yıldırım"ı karşılarında görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. “Aaa, başkan da burada” diyen tatilciler, Yıldırım"dan birlikte fotoğraf çektirme ricasında bulundu. Yıldırım da bu ricayı kırmayıp, bol bol fotoğraf çektirdi. Akşam idmanını da seyreden Yıldırım, Daum ile sohbet etti.

Antalya"da kupa mesaisi

Ziraat Türkiye Kupası"nda 3"te 3 yaparak gruptan çıkmayı daha önce garantileyen F.Bahçe son maçında Antalyaspor"a konuk oluyor. Atatürk Stadı"ndaki karşılaşma saat 20.30"da başlayacak ve TRT 1"den naklen yayınlanacak. F.Bahçe, bugünkü maçla grup maçlarını tamamlarken, Antalyaspor ise 27 Ocak"ta Altay ile karşılaşacak. Mehmet Özdilek"in öğrencileri son iki maçında bir galibiyet alırsa gruptan çıkacak./akşam