Filistin"de ölenlerin anıldığı gecede Nazilli Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Kaya, Filistin"de yaşanan dramı anlattı. MHP Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık"ında katıldığı anma gecesine bayanlar da büyük ilgi gösterdi.
Filistin"de ölenler için saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Nazilli ülkü Ocakları binasında yapılan anma törenine katılımın fazla olması nedeniyle binadaki tüm odalar merdivenlere kadar doldu. Onca kalabalığa rağmen büyük bir sessizlik içerisinde gerçekleşen anma programında ölenler için Yasin-i Şerif okundu.
Etkinlikte konuşan Ahmet Kaya, “Görüldüğü gibi Filistin halkı ihanet eden değil, ihanete uğrayandır. Araplar hem Osmanlıya hem de Filistin"e ihanet ettiler. Ve bugünkü tabloda Haçlı zihniyeti öç almakla yetinmeyip oradaki masum bebekleri topyekûn ortadan kaldırmakta, insanlık ayıbı soykırım yapmaktadır. Bu soykırımı yapanları nefretle ve lanetle kınıyorum. Oradaki ölen kardeşlerimize Allah"tan rahmet diliyorum. Yapacağımız iş; İsrail mallarını almayalım, kullanmayalım. Bebeklere sıkılan kurşunların parasına ortak olmayalım” dedi.
Filistin"de yaşanan drama dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Haluk Alıcık, masum Filistin halkına yapılan bu zulmü büyük bir üzüntüyle izlediklerini ifade ederek tek taraflı savaşta ölenler için dua ettiklerini söyledi.