Kocasinan İlçesi’nde doğum yaptıktan sonra kanaması durmayan H.Ş., ailesi tarafından apar topar Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi’ne kaldırdı. Tedaviye alınan H.Ş., düşük yaptığını iddia edip, bebeğin cesedini poşete koyup attığını belirtince, doktorlar hastane polisine haber verdi. 

H.Ş.’nin annesi N.Ş. ile 16 yaşındaki S.Ş.'nin bulunduğu eve giden polis, poşetteki erkek bebeği buldu. Yapılan incelemede, normal doğumla dünyaya geldiği belirlenen bebeğin boğaz ve göbek kısmında kesikler olduğu tespit edildi.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri, H.Ş.’nin annesi N.Ş. ile kardeşi S.Ş.'yi gözaltına aldı. Anne- kız farklı ifadeler verince polis, cinayet şüphesi üzerinde yoğunlaştı. Hastanedeki tedavisinin ardından emniyete götürülen H.Ş., emniyette ve savcılıktaki sorgusunda bebeği kendisinin öldürdüğünü itiraf etti.

Gayrimeşru ilişkiden hamile kalan H.Ş.'nin tuvalette doğum yaptığı, sağlıklı bir şekilde dünyaya gelen bebeğini kesici aletle öldürdüğü belirtildi. H.Ş. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, annesi ve kardeşi ise serbest bırakıldı.