Trabzonspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı G.Saray derbisinden mutlak galibiyet hedefliyor. Bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener G.Saray maçı ile ligde yeni bir sayfa açacaklarına inandığını söyledi. Bu maçın Trabzonspor camiası için çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Şener, “Bu maç Trabzonspor camiasının lige yeniden 'Merhaba' diyeceği bir karşılaşma olacak. 90 dakika sonunda sahadan istediğimiz sonuçla ayrıldığımız takdirde, sezon başında koyduğumuz zirve hedefine daha sıkı tutunacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

KAPTAN EGEMEN İDDİALI

Kaptan Egemen ise, G.Saray maçını kazanacaklarını belirterek, “Milli maç arasında çok iyi çalıştık ve eksikliklerimizi önemli ölçüde giderdik. Yaşadığımız puan kayıplarından sonra, 'Hep sorunun nerede olduğunu bulmaya çalışıyoruz' demiştim. Şimdi bu sorunları çözdüğümüzü umuyorum. Gerek ben, gerekse takım arkadaşlarım bu kritik maçtan zaferle ayrılacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. Bu arada Başkan Şener'in takım İstanbul'a geldikten sonra Hugo Broos ile bir görüşme yapacağı ve takımın genel durumu hakkında fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi.


Barış, Broos'tan forma bekliyor

Trabzonspor'un hafta içerisinde yaptığı antrenmanlarda sergilediği performansla göz dolduran genç futbolcu Barış Memiş, yarın oynanacak olan G.Saray maçında teknik direktör Hugo Broos'tan forma bekliyor. Son antrenmanda yapılan çift kale maçta istekli gözüken genç oyuncu, G.Saray maçının kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Barış, Galatasaray maçını kazanarak ligde yeniden çıkışa geçeceklerine inandıklarını belirterek, “Bana yönelik beklentilerin farkındayım. Hocam bana görev verdiği takdirde bu beklentilere cevap vermeye çalışacağım” diye konuştu./yeni şafak