Nazilli"de Galatasaray taraftarları derneklerine lokal kazandırmanın sevincini yaşadı. Nazillili tüm futbolseverleri aralarında görmek istediklerini belirten dernek üyelerine Fenerbahçeli be Beşiktaşlı taraftarlar da destek vererek büyük bir dostluk örneği sergiledi.
Sümer Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan ve oldukça ferah ve geniş bir alana sahip dernek lokalinin açılışını ise koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Nazilli Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Güntay yaptı. Açılışta konuşan Güntay, sporun dostluk ve ahlaki değerle içerisinde yapılması gerektiğini ifade ederek, tüm sporseverleri tek yumruk olmaya ve takımlarının müsabakalarını kol kola izlemeleri gerektiğini kaydetti.
Dernek çalışmaları hakkında kısa bir bilgi veren Dernek başkanı Mete Ergül, derneklerinin 1998 yılında kurulduğunu ifade ederek “Kuruluşumuzda yaklaşık 100 üyemiz vardı. Şu anda da ortalama 100 üyemiz var. Ancak her geçen gün çalışmalarımızı artırarak üye sayımızı çoğaltacağız. Daha geniş ve son derece modern yeni lokalimizde tüm taraftarımızla birlikte rakip taraftarlarımıza da kucak açtık. Ligde ve yurt dışı maçlarda hangi takım taraftarı olursa olsun birlikte ve kol kola maçlarımızı seyretmeye sporu paylaşmaya davet ediyoruz. Ulu Önder Atatürk"ün yolunda bir taraftar kitlesi oluşturmak için attığımız bu ilk adımın ardından herkesi dostluk ve kardeşlik içerisinde taraftar olmaya çağırıyoruz. Spor hepimiz için, ona sahip çıkmak yine hepimize düşüyor” dedi.
Oda Başkanı Güntay"ın açılan dernek lokalinin tüm sporseverlere hayırlı olması dileklerinin ardından Dernek Başkanı Mete Ergül ile birlikte açılış kurdelesini kesti. İçeride tüm davetlilerle birlikte dernek yöneticileri açılış pastası keserek konuklara ikramda bulundu.