Turnuvanın 3"cülük maçında Milli Eğitim ile Cumhuriyet Anadolu Lisesi takımı karşı karşıya gelirken; bu maçta Milli Eğitim, Cumhuriyet Anadolu Lisesi"ni mağlup ederek turnuvanın 3"üncüsü oldu.
Turnuvanın final maçında ise Kız Meslek-Kemal Paşa karması ile Menderes Havzası karşı karşıya geldi. Heyecan içinde geçen maçın sonucunu penaltılar belirledi. Normal süresi 3-3 biten maçı, penaltı vuruşları sonucunda Kız Meslek-Kemal Paşa takımı kazandı. Kız Meslek-Kemalpaşa Karması turnuvanın şampiyon takımı olurken; Menderes Havzası ikinci, Milli Eğitim üçüncü oldu. Akçakonak İlköğretim takımı ise turnuvanın en centilmen takımı olarak belirlendi. Şampiyonluk kupası adına turnuva düzenlenen merhum öğretmen Ali Haydar Yurtsever"in oğlu Kamer Cem Yurtsever tarafından verildi.
Eğitimcilerin stres attığı ve her yıl geleneksel hale gelerek düzenlenen futbol turnuvasına katılan tüm takım ve oyunculara teşekkür eden Eğitim-Sen Söke Temsilcisi Hayri Yaptaterek; turnuvanın önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.