Dünya genelindeki marka bilinirliliğini artırma çalışmalarında dünyanın önemli futbol kulüpleri ile birlikte hareket eden Türk Hava Yolları (THY), futbol romantikleri için Barcelona'nın efsane ismi Carles Rexach'ın belgeselini hazırladı.

THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, futbolseverlere sadece reklam filmleriyle ve sponsorluklarla değil, onların heyecanına ve hayallerine dokunan iletişim çalışmalarıyla da ulaşan THY, Barcelona'nın efsane ismi Carles Rexach ile futbol romantikleri için bir belgesel yaptı

Barcelona futbol takımının felsefesini ve başarı hikayesini samimi bir dille anlatan ve izleyicilerle duygusal bir bağ kurulmasına imkan tanıyan belgeselde, Barcelona'nın son yıllarda oynadığı muhteşem futbolun, aslında 30 yıl öncesine dayanan başarı hikayesiyle ortaya çıktığı konu ediliyor.

Belgeselde, bu başarının arkasında, küçük yaşta Barcelona'ya girerek, aynı takımda uzun yıllar futbol oynadıktan sonra kariyerini Johan Cruyff'ün yardımcısı olarak sürdüren Carles Rexach'ın hikayesi kendi sesinden anlatılıyor.

Carles Rexach'ın belgeseli, bir reklam filmi olarak kullanılmayacak. Belgesel, internet ortamında paylaşılacak, önümüzdeki günlerde de bazı televizyon kanallarında yayımlanacak.

A.A.