Şimdiye kadar Deniz Akkaya, Tamer Karadağlı, Cansu Dere, Sinan Tuzcu gibi isimlerin konuk oyuncu olduğu dizinin yeni bölümünde Tan Sağtürk, Funda Arar, Volkan Severcan, Işın Karaca, Yonca Evcimik ve Funda Arar konuk oldu. Arar, senaryo gereği halkın yıldızları yarışması düzenlenen dizide, geçen haftalarda İngiltere'deki popstar yarışmasına katılan ve sesiyle jüri üyelerini şoke eden, videosu tüm dünyada en çok tıklanan video olan, ev kadını Suzan Boyle'nin kılığına girdi.

Arar, kendi ismiyle Yonca Evcimik ve Armağan Çağlayan'dan oluşan jüri karşısına çıktığı dizi için makyajla çirkinleştirildi. Dizi daha da yerelleştirilecek Öte yandan Nevra Serezli'nin tiyatro turnesi nedeniyle bir hafta ara verilen "Altın Kızlar" dizisinin senaryosunda da değişiklik yapılacak. 80 yılların bol Emmy Ödüllü dizisinin Türk versiyonu olan dizinin, Feride Çiçekoğlu ve Şebnem Çıtak imzalı senaryosu, daha yerel bir hale getirilecek.

Bu istek başta dizinin dört star isminden geldi. Şoray, Serezli, Koçyiğit ve Girik senaryoyu çok sevdiklerini ama esprilerin ve olayların batılı kaldığını düşündüklerini yapımcı ve senariste iletti. Dizinin önümüzdeki haftalarda ekrana gelecek bölümleri daha yerel olacak.

Milliyet Magazin Servisi