Her iki takım da belirli aralıklarla liderlik koltuğuna oturmasına rağmen, bulundukları konumda fazla tutunamayarak alt sıralara gerilediler.
Sezon başında çok iyi bir çıkış yakalayan Aydınspor -3 Puan geriden gelemsine rağmen özellikle kendi sahasında almış olduğu galibiyetlerle puan cetvelinde en üst sıraya kadar tırmandı. Kendi evinde Göztepe yenilgisiyle play-of şansını da yitiren Aydınspor, ilerleyen günlerde daha da kötü bir performans sergileyerek ligde kalma mücadelesi verir hale geldi. Aydın"ın 3. Ligde mücadele eden bir diğer takımı Nazilli Belediyespor da ise durumlar çok farklı değil, geçtiğimiz haftalarda grup lideri durumundayken son 5 maçtan sadece 2 puan toplayarak liderlik koltuğundan oldu. Son haftalarda oynanan maçlardan istediği sonuçları alamayan Nazilli Belediyespor, şuanda grup lideri Menemen Belediyespor"un 5 puan gerisinde 3. sırada bulunuyor.
Son 7 haftaya girilen gurupta Aydınspor bu hafta deplasmanda Ispartasporla karşılaşırken, Nazilli Belediyespor kendi evinde Torbalı Sporu konuk edecek.