Ünlü aktör Tom Cruise'la evlendikten sonra kariyeri yerine aile yaşantısına odaklanan Katie Holmes, artık bu gidişe 'dur' demek istiyor. Cruise'la evlendikten sonra 'Mad Money' adlı film için kamera karşısına geçen ancak gişede bu filmle istediği başarıyı elde edemeyen Holmes, yeni filmi 'Don't Be Afraid of the Dark'la hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Çok baskı var
Korku-macera türünde çekilecek film için önümüzdeki günlerde Avustralya'nın Melbourne kentine gitmeye hazırlanan Holmes, eşi Tom Cruise'dan veto yedi. Eşinin tek başına Avustralya'ya gitmesine izin vermeyen ünlü aktöre yakın kaynaklar, "Ancak kendisi ve kızları Suri de Melbourne'e giderse Katie'ye destek vereceğini söylüyor. Bu baskı da Katie çok bunaltıyor" şeklinde konuşuyor.

Sette sürekli yanında oldu
Geçtiğimiz aylarda 'Mad Money' filmi (üstte) için kamera karşısına geçen Katie Holmes'i eşi Tom Cruise sette hiç yalnız bırakmadı (altta). Cruise, kızı Suri'yle birlikte sette eşini ziyaret etti.

Gala gecesine Scientology tarikatı gölge düşürdü
Broadway'de 'All My Sons' adlı tiyatro oyunu için sahneye çıkan Katie Holmes, tiyatro oyununun ilk gününde bile eşinin gölgesinde kaldı. Gala gecesine giden Tom Cruise, tüm basının ilgi odağı haline geldi. Hatta Scientology tarikatı karşıtları bile gala gecesinde biraraya gelerek ünlü aktörü protesto etti.