Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray transferi büyük ölçüde tamamlarken, Aykut Kocaman raporunu önceki gün yönetime iletti. Başkan Yıldırım'ın transfere ihtiyaç olmadığını düşünmesi en ciddi sorun olarak dikkat çekiyor

Ligde şampiyonluk şansı bulunan Fenerbahçe'de ara transfer çalışması, gerek kontenjan sorununa gerek de başkan ile teknik direktörün görüş ayrılığına takılmış görünüyor. Lider Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray somut adımlar atarken, sarı-lacivertliler henüz rapor aşamasında takılı kaldı. Kocaman raporunu önceki gün Yıldırım'a sundu!

Sezona büyük umutlarla başlayan, Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda transfer de yapan ancak sırası ile Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi ön elemesinden başarısız ayrılan Fenerbahçe'de görüş ayrılığı sezonun ortasına gelindiği şu günlerde, liderle 9 puanlık farka rağmen gündeme damga vurmuş durumda.

10 yabancısı olmasına karşın, savunmasına, sol kanadına ve forvetine yeni yabancılar isteyen Kocaman'ın bu arzusu, yönetim tarafından "fantezi" olarak nitelendirilirken, kadroyu yeterli bulan ve transfer yapılmasına gerek görmeyen Başkan Aziz Yıldırım ile arasında en büyük sorun olarak ortaya çıktı.

Atıl durumdaki Kazım ile yollarını ayıran Fenerbahçe, 1 yıldır futbol oynamadan oturan, istediği zaman ülkesine gidip, ortadan kaybolan Güiza konusunu da çözemediği için kilitlenmiş durumda bulunuyor.

Futbolcular ile Kocaman arasındaki soğukluğu gidermek için somut adım atamayan Fenerbahçe'de dikkat çeken garipliklere, teknik patron hakkında sert beyanat veren Andre Santos'un durumu eklendi. Kaptan Alex'in, Başkan Yıldırım'ın son muhalifi eski menajer Volkan Ballı ile yeni yıla kolkola girmesi de dikkat çekti.

Önceki gün yönetime bir rapor sunan Kocaman, isteklerinde ısrarcı olurken, yönetimin son dakikaya kadar transfer isteğini bekletme durumu, tıpkı sezon başında olduğu gibi bundan sonraki olası başarısızlığa da mazaret olacak gibi duruyor.