F.BAHÇE"de yönetim, 1907 Derneği"yle 1350 adet koltuk için 3 yıllık anlaşmaya varıp, 16 milyon doları kasaya koymasının ardından kollar sıvadı. Christoph Daum"un istekleri doğrultusunda listelerindeki isimlerle temasa geçen sarı lacivertliler de, yetki Sportif Direktör Aykut Kocaman"a verildi. Roberto Carlos"un ayrılmasının ardından yabancı transferinde tercihini forvetten yana kullanacak olan F.Bahçe, üç golcünün peşine düştü.

Lugano"yla birlikte Afrika"ya gidecek
Sarı lacivertlilerin rotasındaki ilk isim Antonio Boghossian. Uruguaylı forvet, 23 yaşında. Arjantin"in Newell"s Old Boys takımında oynayan 1.97"lik golcü, U-20 Milli Takımı"nda da forma giyiyor. Boghossian"ın Lugano"nun kaptanlığını yaptığı Uruguay"ın Dünya Kupası kadrosunda yer alacağına kesin gözüyle bakılıyor.
F.Bahçe"nin ilgilendiği diğer oyuncu ise Andriy Voronin. 31 yaşındaki Ukraynalı, başarılı Hertha Berlin macerası sonrası döndüğü Liverpool"da eski havasını yakalayamadı. Daum"un gönlünde yatan isim ise Avusturyalı Marc Janko. Önceki sezon Altın Ayakkabı"ya da aday gösterilen 27 yaşındaki golcü, Red Bull Salzburg"da forma giyiyor.

Nuno Gomes ve Cardozo iddiası

PORTEKİZ"in Diario De Noticias gazetesi, Fenerbahçe"nin Benfica takımında forma giyen Nuno Gomes ile Oscar Cardozo"yu transfer etmek istediğini iddia etti. Benfica"nın Kardec, Eder ve Airton"u renklerine bağlaması nedeniyle Nuno Gomes"in yedek kalacağını belirten gazete, Portekizli yıldızın Fenerbahçe"ye transferinin kolay olacağını belirtti. Gazete ayrıca, sarı lacivertlilerin Paraguaylı golcü Cardozo"yla da ilgilendiğini kaydederken, bu futbolcunun 13 maçta 14 gol atması nedeniyle transferin gerçekleşmesinin çok daha zor olacağını ifade etti./milliyet