Erman Toroğlu'nun yerine ilk teklif Rıdvan Dilmen'e giderken, ikinci aday Fatih Terim oldu... Şansal Büyaka ise istifa resti çekti

14 YILLIK EKRAN KLASİĞİ BİTİYOR!
Geçen hafta yıllık 321 milyon dolar gibi rekor bir fiyata Turkcell Süper Lig yayın ihalesini alan Digiturk, LİG TV'deki Maraton programı için köklü bir değişikliğe gidiyor... Yıllardır ekranların vazgeçilmez klasiği haline gelen Şansal Büyüka ve Ermantoroğlu ile "Maraton" programı yüz değiştiriyor. Yayın ihalesinden sonra "Küfürü bitireceğim" diyen Digiturk Genel Müdürü Ertan Özerdem, bu sözü doğrultusunda ilk iş olarak sivri dili ile tanınan Toroğlu ile devam etmeme kararı aldı.

BÜYÜKA EKİBİNİ TOPLADI BEKLİYOR
Genel Müdür Özerdem, ilk teklifi Rıdvan Dilmen'e yaparken, Fatih Terim'in de düşünülen ikinci isim olduğu belirlendi. Ancak Dilmen'in, NTV ile olan anlaşmasının feshi için 4.5 milyon dolarlık tazminatın ödenmesi gerekiyor. Bu şok kararın ardından LİG TV Yayın Yönetmeni Şansal Büyüka "Erman yoksa ben de yokum" diyerek istifa resti çekti ve dün ekibiyle toplantı yaptı. Son durum Büyüka'nın, Digitürk yönetimiyle yapacağı nihai görüşmeden sonra kesinlik kazanacak.

TOROĞLU: HABERİM YOK!
Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, hakkındaki şok kararla ilgili bir bilgisi olmadığını açıkladı. Toroğlu "Yurt dışındaydım. Bugün (dün) Ankara'ya geldim. Ne Şansal'dan ne de Digiturk Yönetimi'nden bana gelmiş herhangi bir şey yok. Resmi bir bildiri gelirse açıklama yaparım" diye konuştu.

TERİM: TEKLİFİ DÜŞÜNÜRÜM
Toroğlu'nun yerine ismi geçen Milli Takım'ın eski teknik direktörü Fatih Terim, Digiturk'ten kendisine gelen herhangi bir teklifin olmadığını söyledi. Hakkında "Yemek yediler" iddialarına güldüğünü de belirten Fatih Hoca "İki gündür evden çıkmadım. Teklif gelse geldi derim. Belki onların böyle bir düşüncesi vardır. Herhalde ufukta bir yemek gözüküyor" dedi.