Fakülte inşaatına katkı sağlamak üzere düzenlenen son kampanya Söke"ye bağlı Yenidoğan Beldesi"ne ulaşımı sağlayan toplu taşıma araçlarından geldi. SS 21 No.lu Yenidoğan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bünyesindeki 12 minibüs bir günlük kazançlarını fakülte binası inşaatına bağışladı. Kooperatif Başkanı Ekrem Demir bir günlük hasılatlarından elde ettikleri bin 20 TL"yi Söke İlçe kaymakamı ve aynı zamanda Söke Eğitim Vakfı (SÖKEV) Başkanı Mehmet Demirezer"e teslim etti.

Fakülte binası için katkıların küçük yada büyük rakamlardan oluşmasının önemli olmadığını, fakülte konusunun herkes tarafından benimsenmiş olmasının önemli olduğunu vurgulayan Söke İlçe Kaymakamı Mehmet Demirezer, fakülte binası inşaatı yapımına destek veren herkese teşekkür etti.

“SIRADA BAĞARASI VE SAZLIKÖY VAR”

Söke Şehiriçi minibüs kooperatifinin başlattığı, bir günlük hasılatın fakülte binasına bağışlanması özverisi diğer toplu taşıma kooperatiflerine dalga dalga yayılıyor. Yenidoğan minibüs kooperatifi ile devam eden yardım kampanyası için Bağarası ve Sazlıköy minibüs kooperatiflerinin de hazırlık içinde oldukları öğrenildi. Söke ve çevresinde çalışan şoför esnaflarının Söke"ye fakülte kazandırılması konusundaki duyarlılıkları takdir topluyor.

“ŞU ANA KADAR KAMPANYALARDAN 11 BİN TL TOPLANDI”

Söke"ye fakülte binasının kazandırılması noktasında Söke adeta güç birliği sağlarken; çeşitli kurum ve kuruluşların fakülte binası için taahhütlerinin yanında düzenlenen küçük çapta yardım kampanyalarından şu ana kadar Kaymakamlığa 11 bin TL teslim edildi. İlk kampanyayı düzenleyen Söke Şehiriçi Minibüs Kooperatifi 6 Bin 394 TL, düzenledikleri kermesler ile Söke CHP bin 500, Söke MHP 2 bin 50 TL, Yenidoğan Minibüs Kooperatifi bin 20 TL ve Söke Gücü Spor"un minik sporcularının harçlıklarından 50 TL yaptıkları bağış ile şu ana kadar toplam 11 bin 14 TL fakülte binasına bağışlandı. Geçtiğimiz günlerde Söke Rotary Kulübü tarafından da kermes düzenlenmişti.