Aydın"a son günlerde sağladığı ciddi yardım ve ekonomik destekler sonucu halkın takdirle karşıladığı Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu"na Köşk Belediyesi tarafından, Belediye Meclisi"nin aldığı karar doğrultusunda "Fahri Hemşehri" belgesi verildi.
Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç tarafından Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş"un da katıldığı törenle hayırsever işadamına "Fahri Hemşehrilik" mazbatası teslim edildi. Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu"nun Köşk ilçesine yaptığı yardımlar sonucu Köşk ilçesinde ekonomik, kültür ve eğitim seviyesinin yükseleceğini kaydeden Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk halkının Keleşoğlu ve ailesine müteşekkir olduğunu söyledi.
Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç imzalı "Köşk Belediyesi Fahri Hemşehriliği Mazbatası" başlıklı ve üzerinde “Köşk ilçemizin ekonomik kalkınma hamlesini gerçekleştirebilmesi adına sanayi, ticaret ve eğitim alanlarında yürütmekte olduğu çalışmalarına her platformda üstün destek ve katkılarda bulunan İşadamı Sayın Hakkı Keleşoğlu"na Köşk Halkı"nın şükran duygularına tercüman olmak üzere Belediye Meclisimizin 03 Aralık 2010 günü toplantısında alınan 41 No"lu karar ile Aydın İli Köşk İlçesi Fahri Hemşehriliği unvanın tevcih ve takdimine oy birliği ile karar verilmiş bulunduğuna dair mazbatadır” yazısı bulunan mazbata Hakkı Keleşoğlu"na verildi.
Törende ayrıca Hayırsever İşadamı Hakkı Keleşoğlu"na Aydın Efeleri"nin geleneksel kıyafetlerinden olan körüklü efe çizmesi de hediye edildi.