Çok iyi bir başlangıç yaptığı Süper Lig"de en yakın takipçisi Galatasaray"ın 3 puan önünde zirvede yer alan, Avrupa Ligi"nde liderliğini sürdüren Fenerbahçe için öyle bir maraton başlıyor ki, aman aman. Kayseri maçı sonrası 20 günlük bir boşluk yaşayan Sarı-Lacivertliler, 21 Kasım Cumartesi günü başlayacak bu maratonda, birbirinden güçlü rakiplerle mücadele edecek.

Kanarya"nın ilk rakibi, Beşiktaş olacak. Sarı-Lacivertliler, İnönü Stadı"nda oynayacakları bu zorlu maçın ardından önümüzdeki hafta Kasımpaşa"yı konuk edecek. Saracoğlu"ndaki bu karşılaşma, Sarı-Lacivertli ekibin cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Ardından bu kez Avrupa Ligi"nde Twente deplasmanı var. Hollanda"dan döndükten sonra Sarı-Lacivertliler, Süper Lig"de Eskişehir deplasmanında mücadele edecek.

Bir de kupa maçı var

Aralık ayının ikinci haftasında Kadıköy"de yine seyircisiz bir sınav var; Ankaragücü. 17 Aralık"ta Avrupa Ligi"nde Sheriff"i ağırlayacak olan Fenerbahçe"yi, sevenleri sadece bu maçta tribünden izleyebilecek. 20 Aralık"ta Trabzonspor deplasmanıyla Süper Lig"in ilk yarı son maçını oynayacak olan Kanarya, ardından 23 Aralık"ta Türkiye Kupası gruplarındaki ilk maçını oynayıp, devre arası tatiline çıkacak. (Fanatik)