BUNDAN yaklaşık 6 ay önce silahlı saldırıya uğrayan İbrahim Tatlıses, Ayşegül Yıldız evliliğiyle deyim yerindeyse yeniden doğdu. 11 yıllık sevgilisiyle geçtiğimiz Salı günü dünyaevine giren İbo, aylar sonra ilk kez hastaneden dışarıya çıktı. İmparator, zinde görüntüsüyle adeta gövde gösterisi yaptı. 

Maltepe'deki hastaneden çıkınca ilk işi Boğaz'da arabayla gezmek olan ünlü sanatçı, eşi ve yakın dostlarıyla rotasını Etiler'deki Tatlıses Kebap'a çevirdi. Fırının başına geçip Ayşegül Yıldız'a lahmacun yapan İbo, güzel eşini elleriyle besledi. İbo'nun keyifli halleri; "Evlilik İmparator'a yaramış" dedirtti.

ÇİĞ KÖFTESİNE KAVUŞTU
KEBAP ve çiğ köfte hasretine önceki gün son veren Tatlıses twitter'da; "Ne kadar özlemişim.
Bugün Etiler Tatlıses Kebap'ın keyfi bir başka" diye yazarak mutluluğunu dile getirdi.

İMPARATOR EL ÖPTÜRDÜ
DEV sanatçının keyif turunda sürpriz bir misafiri de vardı. Tatlıses'in Etiler'de olduğunu duyan ve İbo sayesinde şöhret olan Azeri şarkıcı Günel, İmparator'a sevgisini el öperek gösterdi.

İBO'YA DESTEK MERDİVEN
Sanatçının, minibüsüne rahat binebilmesi için yardımcıları tarafından destek merdiven hazır bulunduruldu.
Bu arada İbrahim Tatlıses'in gezisinde yanında büyük oğlu Ahmet Tatlı ve menajerleri de vardı.

İDO'YU ANNESİ DOLDURDU
İbrahim Tatlıses, evliliği yüzünden kendisine darılan oğlu İdo için çevresine sert konuştu: "İdo, benimle görüşmek istemiyormuş. Annesi Derya Tuna, oğlu İdo'yu dolduruyor. Bu yüzden benim hakkımda İdo böyle konuştu. Ben de onunla görüşmem ve görüşmeyeceğim!"

KORUMA ORDUSU
İbrahim Tatlıses, 6 aydan beri elden bırakmadığı güvenlik önlemlerini İstanbul'daki gezisinde de sürdürdü. İbo, 6 yakın koruma tarafından adım adım takip etti.

Ünlü sanatçının VIP minibüsü; yine silahlı korumaların olduğu 2 eskort araç tarafından izlendi. İbrahim Tatlıses, Etiler'deki kebapçısında eşi Ayşegül Yıldız ve dostlarıyla yemek yerken; korumaları mekanın kapısında nöbet tutup, etrafta kuş uçurtmadı.
takvim