Olay, Atakent Mahallesi'ndeki TOKİ konutları önünde dün akşam meydana geldi. Mutlu Özyeşilbaş, 2 yıldır nişanlı olduğu ve evlenme hayalleri kurduğu Yalçın Kanmaz'ın evli ve 2 çocuk sahibi olduğunu öğrendi. Bunun üzerine Özyeşilbaş, Yalçın Kanmaz'ı terk etti. Ancak Kanmaz genç kadının peşini bırakmadı. Mutlu Özyeşilbaş, dün annesi ve ablasıyla birlikte Akıncılar Polis Merkezi'ne giderek Yalçın Kanmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Özyeşilbaş annesi ve ablasıyla evlerine dönerken Yalçın Kanmaz önlerini kesti.

ÖNCE BIÇAKLADI, SONRA KUCAKLADI
"Artık beni istemiyor musun?" diye soran Kanmaz, "Hayır, bırak artık peşimi" yanıtını alınca yanında getirdiği bıçağı çıkarıp annesi, ablası ve çevredeki vatandaşların gözleri önünde genç kadını 7 yerinden bıçakladı. Sonra da kanlar içinde kalan kadını kucağına alarak ambulansın gelmesini bekledi. Anne ve ablasını Özyeşilbaş'a yaklaştırmayan ve Özyeşilbaş'a sıkıca sarılan Kanmaz, ambulans geldikten sonra polislere teslim oldu.
4'ü kalp bölgesine olmak üzere 7 yerinden aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan Mutlu Özyeşilbaş, önce Adana Devlet Hastanesi'ne, oradan da Numune Hastanesi'ne sevk edilerek ameliyata alındı ancak kurtarılamadı.

Gözaltına alınan Yalçın Kanmaz, gazetecilere "Onu çok seviyordum" dedi.