Diyarbakırspor Sportif Direktörü Mehmet Budakın yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da sürdürdükleri Antalyaspor maçı hazırlıklarının sona erdiğini belirterek, uçakla bugün Antalya'ya gideceklerini söyledi.

Antalya'da akşam yapacakları son idmanla maç hazırlıklarını tamamlayacaklarını bildiren Budak'ın, ayak bileğinden sakatlanan forvet oyuncusu İbrahim Ülüm ile izinden geç döndüğü için antrenman eksiği bulunan kaleci Espinoza'nın Antalyaspor maçında görev alamayacağını kaydetti.

Sakatlığı sona eren golcü oyuncu Tazemeta'nın hafta içi takımla birlikte antrenmanlara katıldığını hatırlatan Budakın, ''Antalyaspor maçında kaleyi Espinoza'nın yerine Fevzi ya da Osman koruyacak. Sakatlığı sona eren Tazemeta Antalya kafilesinde yer alıyor. Ancak maçta forma giyip giymeyeceğine teknik direktörümüz Ziya Doğan karar verecek.''

Basın sözcüsü Suat Önen Anlatyaspor ile çok zorlu bir maç oynayacaklarını ifade ederek, ''Son maçlarda aldığımız kötü sonuçlara Antalyaspor maçında son vermek istiyoruz. Antalyaspor maçında 3 puanı hedefliyoruz. Bunu başaracak kaliteli oyunculara sahibiz. Rakibimizin de galibiyete çok ihtiyacı var. Bu nedenle kolay maç olmayacak'' dedi.

-PRİM SEVİNCİ

Kulübün yaşadığı maddi sıkıntı nedeniyle uzun süredir maç pirimi dağıtılmayan yeşil-kırmızılı ekipte, dün akşam Sivasspor maçının galibiyet primlerinin dağıtılması futbolcuları hayli sevindirdi./HT