Ülke insanın AK Parti iktidarı öncesi, yaşanan istikrarsızlıklar nedeniyle yarınından endişeli günler yaşadığını ve bu endişenin artık yerini güvene bıraktığını belirten Mustafa Savaş, istikrarın sürmesi için vatandaşlardan destek istedi. 
 
“ESNAF VE SANATKAR KREDİLERLE DESTEKLENDİ”
AK Parti iktidarının 2002 ve 2010 yılları arasındaki döneminde esnaf ve sanatkarlara kullandırılan kredi miktarının 15 kat büyüdüğünü, faiz oranlarının yüzde 50’lilerden tek haneli rakamlara düşürüldüğünü hatırlatan AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, “AK Parti iktidarı ile Türkiye’nin ve Türk parasının uluslararası itibarı yükselmiştir” dedi. 
AK Parti Hükümetinin üretim yapan herkesi desteklediğini belirten Savaş, “Aydın’da 2010 yılı sonu itibariyle 27 adet Esnaf ve Sanatkar Kredi Kefalet Kooperatifi faaliyetlerine devam etmektedir. AK Parti iktidarının 2002 ve 2010 yılları arasındaki dönemde Aydın'da kooperatif üyelerine kullandırılan kredi miktarının 15 kat büyümüştür. Aydın esnafının önünü açmak, rehberlik etmek ve yeni imkanlar sunmak için çalışmalarımız devam edecektir. Aydın esnafının sorunları giderilecek, artan ticari canlılıkla birlikte esnafımızın gelir düzeyi de yükselecektir” diye konuştu.