Kendisine ait çalışma ofisinde Merkez İlçe Başkanı Hakkı Aslan, Kadın Kolları Başkanı Demet Pilevneli, Gençlik Kolları Başkanı Can Yılmaz"ın da katıldığı basın toplantısında Mustafa Ancın, “Kendimi eskisinden daha iyi hissediyorum” açıklamasında bulundu.
Ak Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Ancın, “Geçtiğimiz hafta Pazar günü geçirdiğim bel fıtığı rahatsızlığı nedeniyle ameliyat oldum. Seçim sathında cereyan eden bu durumdan bir an önce kurtulmam gerektiğine karar verdim. İstanbul"da özel bir hastanede ameliyat oldum. Şu anda eskisinden çok daha iyiyim” diye konuştu.
Ancın, “Süreç içinde iyi niyetimizi hiçbir zaman bozmadık. Beklentisiz şekilde Aydınlıların hizmetine talip olduk. Hizmet etme aşkım ve heyecanım her geçen gün artmaktadır. Ameliyat dolayısıyla kafalarda soru işaretleri oluştuğunu gördük. Bunlara itibar etmiyorum fakat, bunu fırsat bilenler olduğunu düşünüyorum. Aldığım görevi de sonuna kadar götürme kararlılığındayım. Bu süreçte anladım ki, aldığım telefonlar, bana gelen mailler ve ziyaretler sonrasında Aydın halkının, önce teşkilatımın gönlüne girdiğimi gördüm. Sorumluluğumun daha da arttığını belirtmek isterim” dedi.
16 Şubat"tan itibaren sahaya inip çalışacağını söyleyen Ancın, “İnşallah Aydın"a çok güzel hizmetler vermek üzere yolculuğumuza devam edeceğiz. Seçimin galibi olacağımızın da bilinmesini isterim. 29 Mart"a kadar var gücümüzle çalışacağız. Asıl işimiz 29 Mart"tan sonra başlayacaktır. Bunun da bilincindeyim” dedi.
Mustafa Ancın, ameliyat sonrasında kendisini Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, CHP adayı Özlem Çerçioğlu, MHP adayı Hüseyin Aksu ve çok sayıda Aydınlının aradığını belirtti.
Ak Parti başkan adayı toplantı sonrasında da partililerle basına poz verdi.