Selim Ç. (28), iki gün önce polisi arayarak, iki aylık eşi Fatma Ç.'nin (22) kaybolduğu ihbarında bulundu.
Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, elindeki kan izi ve yüzündeki çiziklerin yanı sıra çelişkili ifadeler vermesinden şüphelendikleri Selim Ç.'yi sorguya aldı. Selim Ç, sorgu sırasında, eşi Fatma Ç.'yi bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti.
İnşaat işçiliği yapan Selim Ç, ''daha önceden tartışma yaşadığı eşini iş çıkışında inşaat alanına çağırdığını, buradan yürüyerek merkeze bağlı Fertek Beldesine gittiklerini, Bahçelievler Mahallesinde bir bahçeye girdikten sonra eşini 15 yerinden bıçaklayıp öldürdüğünü ve cesedini bahçede bıraktığını'' anlattı.
Polis ekiplerine, eşinin cesedini bıraktığı yeri de gösteren Selim Ç, cinayet zanlısı olarak gözaltına alındı. Eşinin gösterdiği bahçede cansız bedeni bulunan Fatma Ç.'nin cesedi ise otopsi yapılması için Niğde Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Selim Ç.'nin iki ay önce Fatma Ç. ile kaçarak evlendiği, Selim Ç.'nin anne ve babasının evinde yaşayan çiftin, Fatma Ç.'nin başka bir eve taşınma isteği nedeniyle sık sık tartıştıkları ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.