Otlanmakta ısrar eden eşeğin üzerinde durmakta güçlük çeken tiyatrocu, düşmemek için park levhasına tutununca ortaya komik bir fotoğraf çıktı.
Aydın Amatör Tiyatrolar Birliği tarafından bu yıl 5"incisi düzenlenen “Aydın 5. Tiyatro ve Drama Şenliği” Ankara, İzmir, Denizli, Kıbrıs ve Aydın"dan olmak toplam beş ayrı tiyatro ekibinin katılımıyla 3 gün boyunca çeşitli tiyatro ve drama gösterileri ile gerçekleşti. Etkinliklerin en önemli konuklarından olan İzmir Sokak Tiyatrosu oyuncuları da etkinlik boyunca “Karagözün Ters Evlenmesi” ve “İlyada” isimli tiyatro oyunlarını Aydınlılarla buluşturdu.
Şenliğin son gününde Tralleis Antik Kenti"nde sahnelenen İlyada oyunu öncesi antik kent ve antik kentin simgesi haline gelen “Üçgözler"i” ziyaret eden tiyatroculardan bazıları, çevre sakinlerinden birisine ait olan ve o anda antik kente bulunan eşeğe binerek hayatlarında ilk kez eşeğe binme şansına sahip oldu.
Tiyatrocuların eşeğe binme ve eşeğin dar semeri üzerinde durabilme çabaları zaman zaman renkli görüntüler oluştururken; ilk kez eşeğe binen tiyatrocuların düştüğü zor durum arkadaşları tarafından kahkahalarla izlendi.
Zaman zaman düşme tehlikesi geçiren tiyatrocuların yaşadığı en ilginç sahne ise olup bitenden habersizce aç olan karnını doyurmaya çalışan eşeğin Tralleis Antik Kenti"nin girişinde bulunan otoparka girmesiyle yaşandı. İlk kez bir eşek deneyimi yaşayan tiyatrocu, acıkan eşeği kontrol etmekte güçlük çekince ortaya ilginç manzaralar çıktı. Otlanmakta ısrar eden eşeğin üzerinde durmakta güçlük çeken tiyatrocu, düşmemek için park levhasına tutununca ortaya "Yurdum İnsanı" dedirtecek komik ve çok ender yakalanabilecek bir fotoğraf karesi oluştu. iha