Eskişehir'deki bir otelde düzenlenen imza töreninde konuşan Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, bu işbirliğinin kulübün gelişmesine katkı saylayacağını kaydetti.

Kart sayesinde taraftarın da birçok ayrıcalıktan yararlanabileceğini belirten Ünal, ''Kırmızı şimşeklerimize gönül veren, onları her koşulda destekleyen taraftarımıza ve Eskişehirsporumuza özel ilk kart olma niteliğini taşıyan Denizbank EsEs bonus kartı sunmaktan gurur duyuyoruz. Vefakar taraftarımızdan, kulübümüzün gelişmesinde önemli bir yeri olacak bu uygulamayı desteklemesini bekliyoruz'' dedi.

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş de, Eskişehirspor ile işbirliği yapmaktan mutlu olduklarını belirterek, ''Eskişehirsporlular yapacakları her alışverişte ekstra ücret ödemeden kulüplerine de katkıda bulunacak. Es-Es bonusun 5 yılda 100 bin kart sayısına ulaşacağını, projenin kulübe toplamda yaklaşık 4 milyon lira gelir sağlayacağını düşünüyoruz'' dedi.

''Es-Es bonus karta'' sahip olanların anlaşmalı iş yerlerindeki tüm kampanyalardan yararlanabilecekleri bildirildi.

Tören sonunda Ünal, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş'e plaket verdi.

Törene, Eskişehirli sinema sanatçısı Nuri Alço, Eskişehirspor Kulübü Asbaşkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor'un eski futbolcularından Fethi Heper ve çok sayıda davetli katıldı.

A.A.