Rastgele bir kuaför salonu seçince içeride olmayan berberi bir süre beklemek durumunda kaldı. Başbakan, tıraştan sonra ücret ödemek isteyince genç berber kabul etmek istemedi.

Bayram öncesi saç tıraşını olmak isteyen Başbakan Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki evinden çıktıktan sonra en yakındaki bir kuaför salonuna gitti.


First Class isimli kuaför salonuna giren Erdoğan, berberin içerde olmaması nedeniyle bir süre beklemek durumunda kaldı. Erdoğan'ın geldiğini öğrenen genç berber heyecanla salona dönünce berber koltuğunda oturan Başbakanla karşılaştı. Berber hemen işe koyularak önce sakal ardından saç tıraşını yaptı.


İçeride uzun süre kalan Erdoğan tıraşın ardından berbere ücretini ödemek istedi. Ancak genç berber ücret almak istemedi. Israrlara rağmen berberin para almadığını gören Başbakan bahşiş bırakarak kuaför salonundan çıktı. Dışarıda ise kendisini bekleyenler vardı. Erdoğan vatandaşlarla tokalaşıp, çocukları sevdi. Ardından da Dolmabahçe'deki Çalışma Ofisi'ne giden Başbakan Erdoğan, burada bir süre çalıştıktan sonda cuma namazını kılmak üzere Yıldız Camii'ne geçti./yeni şafak