29 Mart seçimlerinin ardından Ramazan Ayının gelmesi ve TBMM’nin tatilde olmasını fırsat bilen Mehmet Erdem, Aydın’ı ilçe ilçe, köy köy gezip vatandaşlarla bir araya geliyor. Son olarak Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ ve Başçayır köylerine giden Erdem, buralarda da halkın sorunlarını dinledi.
Başçayır köyünde vatandaşla iftar sofrasına oturan Erdem’i ilçe Kaymakamı İsmail Soykan, Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, AK Parti Köşk İl Genel Meclisi Üyesi Cengiz Ülgen ve İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Tikveş eşlik etti.
VATANDAŞLAR ARTIK SOSYAL YATIRIM İSTİYOR
İftar sonrası köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Erdem, bir çok hayal olan şeyleri gerçekleştirdiklerini söyledi. AK Parti’nin gücünü halktan ve doğruluktan aldığını kaydeden Erdem, “Eskiden köylere gittiğimizde en büyük istek içme suyu, yol, sağlık evi olurdu. Şimdi Allah’a şükür köylülerimiz bizden bunları istemiyor. Çünkü bu isteklerin birçoğu ilk iki dönemimizde yerine getirildi. Bugün gittiğimiz yerlerde artık bizden halı saha, düğün salonu ve köy konağı gibi sosyal yatırımlar isteniyor. Buda bizim kat ettiğimiz mesafeyi gösteriyor. Türk milleti olarak birlik ve beraberliğimizi sürdürdüğümüz sürece daha büyük mesafeler kat edeceğimize ümit ediyorum” dedi.
Gittiği köylerde yaşlılar, kadınlar ve çocuklarla özel ilgilenen Mehmet Erdem, milleti sadece seçim dönemlerinde hatırlamanın artık geçmişte kalmış bir siyaset anlayışı olduğunu vurgulayan Erdem, her zaman vekili olduğu milletin içinde olmaya gayret gösterdiğini dile getirdi.