Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, LGBTİ+ hakları savunucularına yönelik “Ailem Güvende” operasyonlarını "isabetli bulduklarını" belirterek, LGBT derneklerinin kapatılması çağrısında bulundu. Erbakan, aile ve çocukları hedef alan faaliyetlerin yalnızca dernekler ve finans kanallarıyla sınırlı olmadığını belirterek, medyadaki dizi, program ve içeriklere karşı da benzer adımlar atılmasını istedi.

KAOS GL'den operasyon açıklaması: Gözaltı, ifade ve arama süreci devam ediyor
KAOS GL'den operasyon açıklaması: Gözaltı, ifade ve arama süreci devam ediyor
İçeriği Görüntüle

Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, LGBTİ+ hakları savunucularına yönelik "Ailem Güvende" adı verilen operasyonlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Manevi değerlere yönelik saldırıların her geçen gün tırmandığını ve aile ile nesillerin büyük tehditler altında olduğunu yıllardır dile getirdiklerini ifade eden Erbakan, küresel lobilerden beslenen finans akışlarına karşı düzenlenen operasyonları "son derece isbateli" bulduklarını kaydetti.