İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, 7'si polis 94 kişinin gözaltına alındığı fuhuş operasyonun ardından bazı polis müdürlerinin görev yerlerini değiştirdi.
Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde düzenlenen fuhuş operasyonunun ardından gündeme gelen iddialar nedeniyle şubenin iki müdürü görevlerinden alınarak başka birimlerde görevlendirildi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü de görev yeri değiştirilenler arasında yer aldı.

Yabancı kadınlara fuhuş yaptırıldığı gerekçesiyle lüks otellere yapılan baskınlarda isimi gündeme gelen Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Selami Yıldız, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atandı. Aynı şubeden sorumlu olan Emniyet Müdür Yardımcısı Selami Hüner ise EKKM'den sorumlu müdür görevine getirildi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Işıldak, Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü'ne atandı. Bu şubeden sorumlu müdürlüğe ise Güvenlik Şube'den sorumlu Mustafa Aktaş getirildi.

Sigara kaçakçıları ile işbirliği yaptığı iddiasıyla hakkında soruşturma açılan ve bu nedenle terfi edemeyen Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Cahit Gök ise, terfi ettirilerek Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'nde de Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Yunus Ayhan görevlendirildi.