Edinilen bilgiye göre; Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ilk olarak Didim’de İki İngiliz uyruklu vatandaşın evinden hırsızlık yapan şüphelilerden birini ele geçirdi. Şüpheli şahısların Söke’de Emniyet ekiplerince takibe alındığı emniyetin takibi sonucunda şüpheli şahıslardan A.K’nın kiralık bir araç içerisinde yakalandığı, diğer şüpheliler İ.E ile F.Ç adlı şahsın aracı bırakarak kaçtığı tespit edildi. Şüpheli A.K’nın üzerinden 300 pound ve 50 TL para çıktığı şahısların kiralık bir araç ile Didim’e geldiklerinin tespit edildiği de öğrenildi. Şüpheli A.K’nın Söke Emniyeti tarafından Didim Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, şüpheli A.K’ nın suçlarının itiraf ettiğini bildirilirken şüpheli Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildiği öğrenildi.
Koçarlı’nın Güdüşlü Köyünde de bir kasaptan hırsızlık yapan iki şüpheli Didim’de yakalandı. Şüpheliler M.Y ile F.A isimler şahıslar Didim’de yakalanırken şahıslarla birlikte 200kg et ve 100kg sucuk ele geçirildi. İki şüpheli Emniyetteki sorgularının ardından Adliyeye sevk edildi.
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri Aydın Merkezde H.Ç adlı kişiye ait 09 FY 081 adlı otoyu çalan iki şüpheliyi Didim’de yakaladı. Yakalanan A.Ç ve Ö.B adlı şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken araç sahibine teslim edilmek üzere muhafaza altına alındığı öğrenildi.