Gazeteci Hıncal Uluç TRT'yi ağır bir dille eleştiriken Batuhan'ı içeri alan gece kulübü hakkında da işlem yapılması gerektiğini söyledi.

Medyatik programında “TRT'nin başında olsaydınız ilk icraatınız ne olurdu?” sorusuna usta gazeteci, “Vaktim olsaydı TRT"nin başına geçmek isterdim çünkü yanlış bir düşünceyle yönetildiğini düşünüyorum. TRT Türk halkının ödediği vergilerle var olan, bir kamu televizyonudur. Böyle olmasının sebebi de kendisini özel televizyonlarla yarışma zorunluluğu içinde hissetmemesi içindir. Özel televizyonların düştüğü ucuzluğa, reyting tuzağına düşmemesi, bu ülke insanına faydalı programlar yapması gerekir. Kamu televizyonunun anayasal görevi budur” diye yanıt verdi.

HINCAL ULUÇ: 17 YAŞINDA BİR ÇOCUĞUN GECE KULÜBÜNDE NE İŞİ VAR?
Programda Sinan Engin ve Saba Tümer"in “ilginç” futbol sohbeti konuşulurken, usta gazeteci Hıncal Uluç ; “Tüm gazete ve televizyonlar maçtan bir gece önce Batuhan"ın gece kulübünde sabahladığını yazdı, ancak herkesin gözünden kaçan önemli bir ayrıntı var. 17 yaşında bir çocuğun gece kulübünde ne işi var? O gece kulübü hakkında yasal işlem yapılmış mı? Burada belgeli bir olay var. Bu çocuğun içkili bir kulüpte sabahladığını tüm Türkiye biliyor ve bu, o kulüpleri denetlemekle görevli olan kimsenin umurunda değil.”

Gazeteport