Mayıs ayı için ondan daha kusursuz bir isim bulamazlardı.Amerikan yaşam&moda dergisi Vanity Fair, podyumlarını tozunu dumana katan ve paraya para demeyen bir dünya güzelini, baharın doruk noktasında olduğu bir ayda konuk etmekte akıllılık ediyor.

Hem baharın sıcaklığıyla hem de Gisele'in masallardan çıkmış peri kızı güzelliğiyle başınız dönmesin, aman dikkat!

Erkek hayranlarını derin bir hüsrana sürükleyip dünyaevine giren model Gisele Bündchen, 'Ve Tanrı Gisele'i yarattı' (And God Created Gisele) dosyasıyla derginin sayfalarında geziniyor.

150 MİLYON DOLARLIK GİSELE
'Bir kadın nasıl bu kadar başarılı olur?' sorusunun yanıtı olarak gösterilen bir kadın Gisele. Ve yine birbirinden özel ve kışkırtıcı fotoğraflarıyla erkek dünyasına bir 'Of' daha çektiriyor. Hemcinsleri ise hiç de haksız değil onu kıskanmakta. Kavisli vücudu, photoshop uygulamalarına boyun eğmeyecek pırıltıdaki teni, masumiyet ve seksapalitenin arada kalmışlığıyla insanı mahveden bakışları ve esintili saçlarıyla Bündchen'in tacını alacak pek kimse görünmüyor, bu yakınlarda.

150 milyon dolarlık kazancıyla Forbes dergisi ona 'dünyanın en çok kazan modeli' unvanını da boşuna vermedi. En çok aranan isimlerin en tepesindeki 28 yaşındaki Gisele, New York'ta bir gökdelenin tepesinde Vanity Fair fotoğrafçısı Mario Testino'ya pozlar veriyor. Siyah beyaz da olur, renkli de. Silüeti her kareye yakışıyor, cazibesi bir an bile eksilmiyor.
14 yıldır kameraların önünde durduraksız çalışıyor. Henüz 14 yaşındayken başladığı modellik kariyerinde basamakları pek çok meslektaşına göre çok daha hızlı çıktı. Güzelliğinin yanı sıra hırsı ve başarma tutkusu, basamakları üçer beş çıkmasını sağlıyor.

Kim bilir kaç derginin kapağı, kaç kozmetik firmasının yüzü oldu?

ALYANSINI TAKMIYOR
Hiç beklemediği bir anda aşık olup yine beklenmedik bir anda Tom Brady'yle dünyaevine girdi. Şimdi biricik kocası için 'Onun sevgi dolu bir kalbi var' diyor. Geldiği son nokta içinse 'Tek yapmanız gereken bir hayaliniz olması. Daha sonra onu gerçekleştiriyorsunuz zaten' açıklamasında bulunan model, yüzük takarak dikkat çekemk istemediğini söylüyor. Her ne kadar parmakları boş olsa da, artık sadece tek bir erkeğin kadını olarak hayatına devam ediyor.

GAZETEPORT