Güçlü oyuncu kadrosuyla önce Show TV'de ardından ATV'de büyük bir izleyici kitlesi edinen Ezel dizisinin 2 kanalın arasını bile açmıştı. Ancak dizi ilerledikçe hayranlar hayal kırıklığına uğradı.

Son dönemde dizinin senaryosuyla ilgili birçok eleştiri gündeme gelmişti. Son bölümlerde yapılan mantık hataları izleyiciyi isyan ettirdi. Raiting"leri Show TV"nin Ezel"den intikamı olan Türk Malı"na kaptıran dizinin dün geceki bölümünde öyle bir sahne vardı ki izleyenlere "yok artık" dedirtti. Bir önceki bölümde ağır yaralanan Kerpeten Ali"nin son bölümde çok kısa bir sürede adeta dirilmesi izleyenleri şaşırttı.

BU İLK DEĞİL

Aslında dizideki mantık hataları yeni başlamadı. Dizinin daha önceki bölümlerinde bir çok devamlılık hatasına rastlandı. Eşyan karakteri bir karede babet bir sonraki karede çizmeyle izleyicinin karşısına çıktı.

O TETİK NASIL ÇEKİLMEDİ

Bir önceki bölümde Kerpeten Ali"nin vurulma sahnesinde de şaşırtan sahneler vardı. Kerpeten Ali"nin Ezel"i kurtarmak için yaptığı hamle izleyiciye “yuh” dedirtti. Sahnede birkaç kurşun üst üste yiyen Kerpeten Ali anlına silah dayalıyken, Ezel cebindeki bıçağı çıkartıp Ali"ye atmıştı. İstese defalarca Ali"nin kafasına sıkacak olan karakter ne hikmetse Ali"nin bıçağı alıp resmen saplamasını bekliyor. Ayrıca tıbbi olarak düşünüldüğünde bile bıçaklanan bir adamın gardı direk düşmez. O arada dahi Ali"nin kafasına dayalı olan silahı defalarca ateşleyebilir. Hele hele dizide görünmeye başladığı andan itibaren planlı ve zeki bir portre çizen “Ramiz dayının dahi bu adam çok iyi” dediği kahramanın o şartlarda tetiği çekememesi ayrı bir soru işareti.

YOK ARTIK DEDİRTEN SAHNE

Dizi hayranlarını daha da hayal kırıklığına uğratan sahne ise Ramiz Dayı ve Ezel"in gizemli adam Kenan Bey"le görüşmek için yola koyuldukları sahnede yaşandı. Ramiz Dayı ve Ezel kıstırılınca Tefo ve Kerpeten Ali ellerinde yeşil lazerli silahlarla ortaya çıktı. Hastanede kurşunları vücudunda çıkartılan ve aynı gün hastaneden çıkan Kerpeten Ali"nin bir iple otomobile bağlanıp ayakta durması izleyenlere "yok artık" dedirtti.(ensonhaber)