Güneri Civaoğlu'nun Kanal D'de yayınlanan 'Şeffaf Oda' programına konuk olan genç oyuncu Hande Soral, başından geçen ilginç bir evlenme teklifini anlattı.

Soral, "Enteresan bir şey yaşadım. Orada Almanya'da yaşayan bir ailenin oğlu, kardeşlerimle tanışıyor ve öğreniyor. Diziyi izliyormuş. Hayranmış, seviyormuş. Hatta geldi benimle tanışmaya, elleri titriyor; 'Abla babam dedi ki, işte böyle bir kız bul getir, gelinim olsun, dedi. Ben evlenmek istiyorum aslında ama' dedi. Böyle enteresan şeyler yaşıyorum. Abla diyor ama evlenmek istiyor" diye konuştu.

Genç oyuncu, genelde hayranlarının kendisine yaklaşmaya korktukları için internetten iletişim kurmaya çalıştıklarını ifade etti.

BEN DİREK GİDER SÖYLERİM

Bu arada soru üzerine, birinden hoşlandığında direk ne hissettiğini söylediğini ifade eden Hande Soral, kendisini ağırdan almadığını belirterek "Bir elektriklenme olduğunda, karşılıklıysa bu gider söylerim açıkça. 'Vakit kaybetmeyelim, ömür gelip geçiyor. Vaktimiz kısıtlı' derim. Biraz açığım o konuda" şeklinde konuştu.