Türkiye"de “Elveda Derken” ismiyle yayımlanan dizinin Ortadoğu"da bir televizyon kanalında gösterilmeye başlamasıyla, Gökhan Tepe fırtınası esmeye başladı. Lübnan"da AA"ya demeç veren şarkıcı Tepe, Lübnan televizyonu MBC"de yayımlanan “Star Akademisi” yarışmasına davet edildiğini ve stüdyoda bulunan bine yakın kişiyi Türkçe şarkılarla coşturduğunu söyledi.
Arapların yoğun ilgi gösterdiği Tepe, “MBC kanalında gösterilen ve bütün Ortadoğu"da izlenen dizi büyük ilgi görünce Beyrut"a davet edildim ve MBC"nin en çok izlenen programı “Kalam Nawaem”a şubat ayında konuk oldum. Arkasından dizideki rolümün yanında şarkıcılığımı da öğrenen Lübnanlı televizyoncular, bu kez şarkı yarışması için özel olarak davet ettiler” diye konuştu.
Tepe, programdan sonra gezdiği Beyrut"ta, canlı yayını seyreden ve etrafını çeviren yüzlerce hayranıyla tanışıp sohbet etti.
Beyrut"ta dolaşırken hemen her yerde Lübnanlı genç kızlar ve erkekler tarafından yolu kesilen Tepe, “Sokakta halkın yaklaşımı inanılmaz. Her gören dizideki adım olan "Iyad" diyerek yanıma gelip fotoğraf çektiriyor. Lübnan halkıyla aramızda hoş bir diyalog oluştu. Bizim insanlarımıza benzediklerini fark ettik. İnanılmaz güler yüzlüler. Buraya sık sık gelmeye kararlıyım” dedi.

MİLLİYET