Kuşadası"na bağlı Davutlar beldesinde 3 gün süren müzik ve eğlence keyfi Volkan Konak ve Lerzan Mutlu konserleriyle sona erdi. Davutlar Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Şeftali, Kültür ve Sanat Festivali"nde tam anlamıyla müzik ve eğlence keyfi yaşandı. Festivalin kapanış gecesinde sahne alan Volkan Konak ve Lerzan Mutlu, belde sakinlerine ve tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Sunuculuğunu Ayşe Egesoy"un üstlendiği Geleneksel 4. Davutlar Şeftali, Kültür ve Sanat Festivali"nin son günü Sevgi Plajı"nda animasyon ve palyaço gösterileri ile başladı. Daha sonra ise Bulgaristan Graovo ve Bosna Hersek Garjet halk oyunları ekipleri ile Davutlar Kültür ve Turizm Tanıtma Derneği halk oyunları ekipleri, şehrin çeşitli noktalarında ve stadyumda folklor gösterileri gerçekleştirdi.
Davutlar Şehir Stadyumu"nda gerçekleştirilen kapanış gecesinde ise Volkan Konak ve Lerzan Mutlu ücretsiz halk konserleri verdi. Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal ile birlikte yaklaşık 5 bin kişinin izlediği stadyumdaki ücretsiz halk konserlerine Kuşadası ile çevre il ve ilçelerden gelenler de büyük ilgi gösterdi. Kapanış gecesinde ilk olarak genç Duygu sahne aldı. Duygu"nun ardından ise Lerzan Mutlu, hem göze hem de kulağa hitap eden konseriyle izleyenleri büyüledi. Son olarak sahne alan Volkan Konak ise stadyumu dolduranlara muhteşem bir konser verdi. Bir çok şarkısını hayranları ile birlikte seslendiren Volkan Konak, izleyenlerden bol bol alkış aldı. Festival sonunda Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal, emeği geçenlere teşekkür plaketi verirken, havai fişek gösterisi gerçekleştirdi.