Avustralya'nın Queensland eyaletindeki Townsville  kenti ve çevresinde etkili muson yağmurlarının neden olduğu sel sularına  kapılarak kaybolan iki kişinin cesedi bulundu. 

Yerel basındaki haberlere göre, büyük bölümü sel suları altında kalan  Townsville'de son taşkınların yaşandığı Ross Nehri'ndeki sel sularına kapılan iki  kişinin cesetlerine ulaşıldı.

Polis, Aitkenvale semtinde bulunan cesetlerin dün geceden bu yana  aranan 21 yaşındaki Hughie Morton ve 23 yaşındaki Troy Mathieson'a ait olduğunu  açıkladı.

Bu arada, söz konusu iki kişinin bölgede alkollü içki satan dükkandan  içki çaldıktan sonra polisten kaçmaya çalıştığı ileri sürüldü.

Bölgede sel tehlikesi devam ediyor

Öte yandan, Avustralya Başbakanı Scott Morrison'un incelemelerde  bulunmak üzere geldiği Townsville ve çevresinde sel tehlikesi halen devam ediyor.

Belediye Başkanı Jenny Hill, bu sabah yaptığı açıklamada, Avustralya  Meteoroloji Bürosundan şiddetli yağışın devam edeceğine yönelik bilgilerin  geldiğini belirtti.

Ordunun da tahliye çalışmalarına destek verdiği bölgedeki güvenlik  birimleri, sellerden etkilenerek nehir sularıyla yerleşim alanlarına sürüklenen  timsah, yılan ve diğer vahşi hayvanlara karşı vatandaşları uyardı.